Reseaujvf
Image default
Society / Law

Als de klant niet betaalt: Incassobureau Den Haag stelt uw vorderingen veilig

Sommige facturen die u verstuurd, worden niet of niet volledig betaald, de incasso-oplossingen van een incassobureau in Den Haag begeleiden u dan professioneel door het hele incassotraject. Indien de buitengerechtelijke incasso niet tot het gewenste succes leidt, ondersteunen de professionals van Incassonet u ook bij de gerechtelijke incassoprocedure. Want de uit onbetaalde facturen voortvloeiende verliezen op vorderingen zijn voor een onderneming vaak slechts moeilijk op te vangen. Profiteer daarom van de knowhow van de specialisten op dit vakgebied.

Incassobureau Den Haag: snelle en professionele inning van onbetaalde facturen

Bij het innen van onbetaalde facturen bent u vast ook op zoek naar professionals werkzaam bij een Incassobureau in Den Haag. U zoekt experts op dit gebied. Het liefst afhandeling van incasso-opdrachten zonder tussenkomst van een advocaat. Snel en professioneel innen van openstaande facturen. Het liefst voor elk individuele situatie een adequate aanpak. De aanpak hangt vooral ook af van de financiële situatie van uw klant die verzuimt uw nota te betalen. Daar kunnen diverse redenen aan ten grondslag liggen. Het is belangrijk om die redenen op een nette manier te achterhalen. De professionals van Incassonet zorgen ervoor dat ze hierover goed geïnformeerd worden. Dat heeft de grootste en de snelste kans van slagen. Met dit informatievoordeel en hun goed opgeleide medewerkers kunt u ervan verzekerd zijn dat zij hun doel en daarmee ook uw doel bereiken nog voordat er een interne aanmaningsprocedure gestart wordt. Zodat u zich weer volledig kunt concentreren op uw core business.

Wat kunt u eerst zelf doen?

Hallo, ik bel over mijn rekening die u niet betaald heeft. Beter is om niet direct met de deur in huis te vallen. Al helpt het vaak wel om even persoonlijk contact te leggen en hem op een vriendelijke manier te herinneren aan de factuur die nog onbetaald is. Omdat er niet altijd een slechte bedoeling achter de betalingsachterstand zit. Het kan ook gebeuren dat een factuur over het hoofd wordt gezien. Of het komt op de verkeerde stapel terecht. Een vriendelijk gesprek kan hier wonderen doen – en uw klant zal zich dit blijven herinneren.