Reseaujvf
Image default
Society / Law

Een letselschade advocaat zoeken in de buurt van Rotterdam

Heeft u laatst letsel opgelopen en bent u op zoek naar een letselschade advocaat in de omgeving van Rotterdam? Zoek dan niet verder! Want het bedrijf Latent Letselschade is hier om u te helpen op juridisch gebied. Letselschade is iets waardoor uw dagelijks leven helemaal op zijn kop kan worden gezet. Daarom zijn wij er als advocaat om u te helpen!

Wat kan de letselschade advocaat uit Rotterdam voor u betekenen?

De advocaat uit Rotterdam die gespecialiseerd is in letselschade kan u helpen met alle vormen van letselschade. De meest voorkomende die wij terug zien in de praktijk zijn verkeersongelukken. Deze vorm van letselschade ziet u nooit aankomen en kan altijd als heftig worden ervaren. Een andere vorm van letselschade kan bedrijfsongevallen zijn. Hierbij gaan we met u naar de rechtszaak met uw werkgever. We zoeken samen een passende oplossing voor beide partijen. Eventueel zorgen wij ervoor dat u letselschade begeleiding vergoed krijgt van de werkgever van het bedrijf. Bij bedrijfsongevallen vallen ook beroepsziektes, zoals RSI, burn-out, overspanning en meer. Alles wat met letselschade te maken heeft, is bij ons in goede handen.

Het bedrijf

Wat zo fijn is aan ons bedrijf is dat u maar met één persoon door het hele proces gaat. Zo weet deze persoon uw dossier als geen ander en hoeft u niet steeds over te schakelen naar andere contactpersonen. Bovendien is het idee gekomen voor dit bedrijf door één persoon, Melissa Assbai-de Groot. Zij heeft verschillende studies en vrijwilligers werk gedaan om te kijken wat ze nu wilde doen. Ze werkte vroeger ook bij een letselschade verzekeraar en ze wilde zelf ook z’n bedrijf opstarten. Nu een paar jaar later, heeft ze deze wens gerealiseerd.

Neem contact op!

Heeft u dus letselschade opgelopen en wilt u hier een oplossing voor hebben? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens die op de website staan of u kunt een contactformulier invullen op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak op kantoor. Laat u professioneel geholpen worden door Latent Letselschade!