Reseaujvf
Image default
Society / Law

Meer weten over onze Mantelzorgchalet & Mantelzorgwoning prijzen?

Bent u toevallig opzoek naar een mantelzorgchalet & mantelzorgwoning prijzen? Dan vertellen wij u graag meer hierover. Wij verhuren/verkopen chalets die alles bezitten wat u nodig heeft en tegelijkertijd gemakkelijk toegankelijk zijn voor mantelzorg. Zo zijn de chalets op een moderne en aantrekkelijke manier ingericht en kunt u bijvoorbeeld de chalet bij uw huis laten plaatsen. Zo krijgt iedereen de zorg op een andere manier, maar toch in een fijne omgeving. Mantelzorg Wernsen heeft de chalets op een compacte manier ingericht zodat u nooit ver hoeft te lopen. Mocht u toch nog extra wensen hebben, dan is dit ook mogelijk. U kunt bijvoorbeeld het aantal slaapkamers kiezen bij sommige chalets. Bekijk onze mantelzorgwoning prijzen.

Mantelzorgchalet & Mantelzorgwoning prijzen: een divers aanbod

Natuurlijk hebben wij niet slechts een chalet in aanbod, maar beschikken wij over wel elf verschillende chalets! De mantelzorgchalets verschillen per grootte, per aantal slaapkamers, of er een keuken in zit en natuurlijk qua inrichting. De kleinste mantelzorgchalet is 35m2 en beschikt over een zeer moderne uitstraling. Door de compacte indeling heeft u alles wat u nodig heeft in een knus huisje. De grootste mantelzorgchalet is 78m2 en beschikt tevens over een moderne look. Hierbij kunt u het aantal slaapkamers zelf bepalen. Nu bent u vast benieuwd naar de mantelzorgwoning prijzen. De prijs per chalet hangt zeer af van de grootte en de indeling. Op onze website www.mantelzorg-wernsen.nl kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u meer inzicht krijgt in de prijsopgave van onze mantelzorgchalets. Op deze website kunt u ook het gehele aanbod van de mantelzorgchalets bekijken. Zo krijgt u een impressie van hoe de chalets eruitzien en waarover ze zoal beschikken. Mocht u bij ons terecht zijn gekomen terwijl u zelf geen mantelzorg nodig heeft, maar zien de chalets er toch erg aantrekkelijk voor u uit, dan kunt u natuurlijk ook ervoor kiezen om de chalets aan huis te plaatsen, bijvoorbeeld als kantoor.

Interesse in onze chalets?

Wanneer u interesse heeft in onze chalets of graag meer informatie wilt, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons via www.mantelzorg-wernsen.nl. Op de website kunt u alvast enkele positieve referenties bekijken.