Reseaujvf
Image default
Society / Law

Online kartonnen dozen zien te krijgen

Tegenwoordig kun je overal online goederen kopen, ook kartonnen dozen. Maar dat was het enige product wat ik steeds bij een fysieke winkel moest kopen en ophalen en daar was ik best klaar mee. Ik heb zelf ook een online bedrijf waar ik zelfgemaakte spullen verkoop en op stuur naar mijn klanten. Maar de dozen die ik hiervoor nodig heb hebben een specifieke maat. Deze is niet snel ergens te verkrijgen. Helaas is de fysieke winkel nu gesloten en kan ik daar mijn dozen niet meer halen. Daarom moest ik maar online goed zoeken naar een andere oplossing.

Specifieke maten kartonnen dozen allemaal op één plek

Ik had echt geen idee waar ik moest beginne met zoeken naar mijn kartonnen dozen. In mijn hoofd was ik meteen van: ‘Ga online, daar hebben ze alles,’ maar daarbij dacht ik meteen dat ze nooit online dozen verkochten. Dus ben ik eerst in mijn omgeving gaan kijken voor een andere winkel, helaas verliep dat ook niet zo lekker. Dus ben ik toch mijn gedachte gaan volgen en zat ik achter de computer op Google te zoeken. Na ongeveer een paar minuten kwam ik de website van Dozenhal tegen. Toen ik erop klikte was ik meteen helemaal verkocht aan de dienst. Ik kon daar mijn specifieke maat doos aanvragen en dan zouden ze deze naar mijn aangegeven adres sturen. Nu hoefde ik nooit meer naar een fysieke winkel om mijn dozen te halen, hoe ideaal!

Het bedrukken van de dozen

Bovendien had Dozenhal de geweldige dienst om je dozen te laten bedrukken. Dit heb ik een paar keer gedaan alleen bij speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld bij kerst of valentijnsdag. Dan had ik een grappig of leuk opvallend design op de dozen waar de klanten dan ook meteen vrolijk van zouden worden. Ik wou dat ik eerder Dozenhal had gevonden, want ik ga nu nooit meer naar een ander bedrijf!

Dozenhal

Bent u ook iemand die liever al uw materialen online besteld? Dan bent u voor kartonnen dozen hier aan het juiste adres. Bekijk dan website van Dozenhal via www.dozenhal.nl voor meer informatie over hun producten en diensten.